WordPress utvikling med kunden i fokus header

Innholdsfortegnelse

WordPress-utvikling

Vi har over 12 års erfaring med WordPress utvikling. WordPress står bak ca 27 % av alle nettsider i verden. Alt fra små personlige blogger til massive fortune 500 selskaper benytter denne CMS-plattformen*.

Siden løsningen er så utbredt vil det alltid være lett å få tak i kompetanse og finne løsninger som passer deg via det store internasjonale utviklingsmiljøet som stadig lager utvidelser til løsningen.

* CMS = Content Management System

WordPress hadde ikke blitt så populær uten brukervennlighet – noe som er viktig om du skal vedlikeholde dine sider selv.

Fleksibiliteten i WordPress

WordPress elementer
Elementer som man kan dra og slippe der man vil ha dem

I WordPress sin admin kan man ha stor fleksibilitet tilpasset ditt kompetansenivå.

Man kan lage faste felter for informasjon, slik at du ikke kan gjøre feil, helt til åpne maler, hvor du kan dra og slippe forskjellige elementer som du ønsker.

Dette er noe vi må avklare i forkant, da låste felter krever litt mer jobb med oppsettet – men da kan du ikke gjøre feil, eller skade på design/oppsett.  

Det er også mulig å tilpasse menyer og knapper, slik at du kun ser det du trenger for å vedlikeholde informasjonen på din nettside.   

Det er mye å tenke på når man skal ha ny hjemmeside, derfor har vi laget den ultimate hjemmesideguiden.

WordPress utvikling backend illustrasjon
WordPress-plattformen egner seg godt til utvikling av nettsider. Vi har kompetansen du trenger til å hjelpe deg med WP-utvikling.

WordPress Utvikling – Slik jobber vi

 • Vi går igjennom dine ambisjoner.
 • Deretter skisserer vi ut en skisse på papir, for å lage strukturen. Det legger grunnlaget for et grovestimat.
 • Vi tar med en designer og utvikler på en workshop sammen med deg, gjerne 2 x 3-4 timer.
 • Designeren lager en «mockup» – Da ligner siden på endelig utseende, men er kun design-skall. Det blir da en delvis klikkbar prototype. Det er her det er best å komme med revisjoner og bruke litt ekstra tid.
 • Når designet og utseende er godkjent vil vi starte med å programmere/sette opp siden.
 • Vi lagrer din side på våre servere under utvikling, slik at du kan følge med.
 • Når alt er klart for å gå «live» så endrer vi DNS og peker domenet mot riktig side.
 • Vi optimaliserer og finpusser noe etter at siden er live.
 • Vi tilbyr opplæring i WordPress og gir deg ALLE tilganger om du ønsker.
 • Vi kan tilby optimalisering med tanke å synlighet på nett. Se hvordan vi jobber med søkemotoroptimalisering her.
 • For oss (og Google) er teknisk kvalitet svært viktig.
 • Driver vi bare med WordPress-utvikling? Nei, skreddersøm og andre CMS-plattformer er mulig.
 

Vi tar wordpress utviklingen et steg videre…

Det å lykkes med en nettside kan være krevende. Statiske nettsider vil fort bli utdaterte og bli usynlige. Det skal ikke så mye til for å få flere til å finne din nettside. Vi er ekstremt dyktige på søkemotoroptimalisering og bruker profesjonelle verktøy for at akkurat din nettside skal bli mer synlig.Vi kan administrere din webserver. Så slipper du å bekymre deg for passord, eller at noen slutter og gjør nettsiden utilgjengelig. Vi har kompetansen om hvor din nettside bør være lagret.Vi gir råd om innhold og oppdateringer, og kan være din sparringspartner på teknologi og strategiske valg som gjelder din tilstedeværelse på nett.Spør oss om vår «Webmaster»-serviceavtale og du får en rimelig tilgang på god internett-kompetanse. Din regnskapsfører kan svare deg på regnskapsrelaterte spørsmål, vi som din webmaster – vil kunne besvare dine spørsmål om WordPress utvikling, webservere, e-handel, optimalisering, synlighet, digital markedsføring. – Og er det noe vi ikke kan, så vet vi hvem som kan det.Inkludert i vår serviceavtale vil vi legge ut for en del profesjonelle plugins (tillegg) som bidrar til å gi dine kunder en bedre opplevelse av dine nettsider. 

Fordeler med WordPress

 • Enkelt å tilpasse mobil
 • Gode verktøy for SEO
 • Lett å vedlikeholde for deg
 • Mye tilgjengelig kompetanse
 • Svært fleksibelt
 • Raskt å arbeide med

WordPress er bygget for innhold

WordPress er bygget for innhold, det er enkelt å legge til nye artikler. Man skiller mellom innhold (artikler) og sider (statiske), som f.eks «om oss» og andre sider som ikke oppdateres så ofte. Det gjør at man kan lage en mal med bilder, innledning, tekster o.l. – slik at du lett kan legge til nytt innhold.

Det å jevnlig oppdatere innhold er viktig.  Ikke bare skrive nytt, men av og til redigere. Artikkelen du leser nå ligner ikke på sin opprinnelige form i det hele tatt.

Hvorfor oppdaterer vi innholdet?

Innhold kan bli utdatert, men for vår del er det en strategisk tanke bak det. For eksempel evaluerer vi statistikken til hver artikkel. Det er slik man blir god på søkemotoroptimalisering.  Kan det være at vi bruker feil ord? Har vi riktig innhold? Har vi noe nytt å bidra med?

La oss si at vi ønsker å hevde oss i det lokale markedet, da vil vi tjene på å skrive mer målrettet innhold med lokale søkeord. Eller at vi har målrettet oss mot leserens intensjon.

Vi analyserer posisjonen i søkemotorer, og vurderer hvordan en artikkel skal komme på førstesiden, og hvordan en artikkel skal klatre forbi konkurrenter. Det har vi verktøy og kompetanse til – som du kan dra nytte av også. Det er helt vanlig at vi kan tipse våre kunder om ideer til innhold – og også produsere innhold på vegne av deg, om du ønsker.   

WordPress er enkelt med tanke på administrasjon og verktøy for optimalisering.  Det er en fordel for deg og dine kunder.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mer lesing om nettsider: