WordPress utvikling med kunden i fokus header

WordPress-utvikling

Vi har over 12 års erfaring med WordPress utvikling. WordPress står bak ca 27 % av alle nettsider i verden. Alt fra små personlige blogger til massive fortune 500 selskaper benytter denne plattformen. Google har selv gått ut og sagt at WordPress får bedre ranking i Google fordi løsningen håndterer svært mange av problemene knyttet til Google indeksering og rangering. Det gjør at vi også foretrekker WordPress når vi skal jobbe med dine nettsider.

WordPress hadde ikke blitt så populær uten brukervennlighet.

Rask utvikling

Alt i bakkant er ferdig, det er maler for det meste og det finnes 44.000 tillegg som kan gjøre det meste. Vi har erfaring med å sette opp løsninger og bruke malverkene som følger med.

Øye for det tekniske

"alle" kan lage nettsider. Vi har utviklet nettsider siden 1997 og har med det over 20 års erfaring. Den største feilen mange gjør er å lage "fine" nettsider hvor det ikke er tatt høyde for de tekniske elementene som gjør at siden blir funnet hos f.eks Google. Her har vi spisskompetanse til å hjelpe dere til å bli synlige.

Lang erfaring

Alt i bakkant er ferdig, det er maler for det meste og det finnes 44.000 tillegg som kan gjøre det meste. Vi har erfaring med å sette opp løsninger og bruke malverkene som følger med.

Case: Spesialistbedriften AS

Wordpress referanseSpesialistbedriften fikk helt ny nettside 11 dager etter bestilling. Innholdet er basert på gammel nettside, men omstrukturert, gitt et nytt design og lagt på helt nytt webhotell på ny server optimalisert for wordpress utvikling.

Teknisk forbedret:
Siden er kraftig forbedret og testing viser at sidestørrelsen er redusert med 92,5 % fra 9,6 MB til 735,9 KB. Det gjør siden betydelig raskere. Tidligere nettside lastet inn på 2,17 sekunder. Ny nettside laster inn på 553 ms. På mobil fungerte ikke den gamle siden., det gjør den nå. Brukeropplevelsen vil være betydelig forbedret på alle enheter.

Se https://spesialistbedriften.no

WordPress utvikling er vår spesialitet, se flere referanser her.

Hvorfor WordPress?

WordPress er en svært utbredt plattform for å publisere innhold på nettsider. Ca 27 % av alle verdens nettsider er bygget på denne plattformen. Og blant de sm bruker et CMS-system som det heter, så har WordPress 76,4 % markedsandel. Plattformen er gratis og det finnes store mengder utviklere som kan produktet. I tillegg lages det daglig nye funksjoner og utvidelser som både er gratis og betalt. Det gjør at man raskt kan få noe opp å gå og trenger ikke finne opp hjulet på nytt. Og skulle vi som din leverandør forsvinne fra markedet, så vil det være kø av mennesker som enkelt kan ta over prosjektet. Det gir deg en trygghet når vi utvikler med WordPress som fundament. Les mer om WordPress på deres nettside her.

 

Helhetlig blikk på WordPress utvikling

Vi kan jobbe med «helheten» alt fra søkemotoroptimalisering, installasjon på servere, gi råd og tips til innhold, google annonsering, strategi for sosiale medier m.m. Så lenge det kan relateres til trafikk og dine nettsider kan vi bistå.

WordPress utvikling backend illustrasjon
WordPress plattformen egner seg godt til utvikling av nettsider. Vi har kompetansen du trenger til å hjelpe deg med wordpress utvikling.

WordPress Utvikling – Slik jobber vi

 • Vi går igjennom prosjektet med deg.
 • Vi kommer med tilbud og et forslag som et teknisk optimalisert – basert på din profilhåndbok, evt kan vi bistå med å formidle designtjenester.
 • Vi utvikler på egen server, slik at du kan følge prosessen mens vi utvikler.
  • Her kan vi om du ønsker sette opp et nytt webhotell* – vi vet hvem som er best.
 • Når alt er klart for å gå «live» så flytter vi siden til din server. (Eller endrer DNS, om du ønsker å bytte webhotell).
 • Vi utfører etterarbeid. Av og til må vi gjøre endringer «live»
 • Vi tilbyr opplæring i WordPress og gir deg ALLE tilganger.
 • Vi kan tilby optimalisering med tanke å synlighet på nett. Se hvordan vi jobber med søkemotoroptimalisering her.
 • For oss (og Google) er teknisk kvalitet svært viktig. Vi er Webutviklere – ikke webdesignere! Det vil si at vi jobber med ferdig design og satte profilmanualer. Trenger du grafiske designere? Null stress, vi kjenner mange svært dyktige.
 • Driver vi bare med WordPress utvikling? I utgangspunktet ja, så lenge budsjettet ditt er på maks 5 siffer. Vi har derimot kompetanse og kontaktnett til å kunne gjøre hva som helst.

* Webhotell er selve serveren hvor nettsiden er lagret.

 

Vi tar wordpress utviklingen et steg videre…

Det å lykkes med en nettside kan være krevende. Statiske nettsider vil fort bli utdaterte og bli usynlige. Det skal ikke så mye til for å få flere til å finne din nettside. Vi er ekstremt dyktige på søkemotoroptimalisering og bruker profesjonelle verktøy for at akkurat din nettside skal bli mer synlig.

Vi kan administrere din webserver. Så slipper du å bekymre deg for passord, eller at noen slutter og gjør nettsiden utilgjengelig. Vi har kompetansen om hvor din nettside bør være lagret.

Vi gir råd om innhold og oppdateringer, og kan være din sparringspartner på teknologi og strategiske valg som gjelder din tilstedeværelse på nett.

Spør oss om vår «Webmaster»-serviceavtale og du får en rimelig tilgang på god internett-kompetanse. Din regnskapsfører kan svare deg på regnskapsrelaterte spørsmål, vi som din webmaster – vil kunne besvare dine spørsmål om WordPress utvikling, webservere, e-handel, optimalisering, synlighet, digital markedsføring. – Og er det noe vi ikke kan, så vet vi hvem som kan det.

Inkludert i vår serviceavtale vil vi legge ut for en del profesjonelle plugins (tillegg) som bidrar til å gi dine kunder en bedre opplevelse av dine nettsider.