• Bli sett på nett

  • Bli best på kundeservice

  • Flere fornøyde kunder

Er dette kunden din?

Kunde: Magne Knausarvik

Magne Knausarvik

68 år, styreleder i den lokale sparebanken og innehar flere styreverv. Fortsatt aktiv i jobb og engasjert i den lokale næringsforeningen. Er utilgjengelig når laksefisket starter og nybakt bestefar for 3 gang.

Har snart vært gift i 40 år og planlegger en overraskelse til kona og barna. Om du har noe å tilby han eller andre som han er jeg usikker på. Det kan være at du målretter dine online annonser til ungdom, da kan du utelukke Magne og andre som han basert på demografiske data. Google annonsering gir deg full kontroll på hvem du vil nå, og ikke nå.

  • Skap mersalg

  • CRM Strategi

  • Få riktige verktøy

  • Flere vil handle av deg

Ikke din kunde?

Alle navn og historier overfor er fiktive og ment for illustrasjon. Enhver likhet med eksisterende personer er tilfeldig.

Vi setter din kunde i fokus

Det skjer noe når man setter kunden i fokus. Kundene befinner seg i forskjellige faser, de har mange kontaktpunkter både når de blir kunde, og når de forblir kunde. Vår tilnærming går på å sette kunden i midten og jobbe oss ut fra det punktet. På den måten får vi en helhetlig plan eller strategi som strekker seg fra A til Å – hele tiden med kunden i fokus.

Referanse

«Frode Heimen satte opp hjemmesiden vår på rekordtid! Frode har åpenbart solid kompetanse på hvordan en skal designe og sette opp hjemmeside slik at potensielle kunder får treff i google ved søk på våre forretningsområder.

Han var dessuten meget serviceinnstilt og lett å samarbeide med».

Linda Nygård, daglig leder i Spesialistbedriften AS – For å se mer av hva vi gjør, ta en kikk på vår referanseside

Kundeservice - Kundereisen

Din synlighet en del av kundereisen

Visste du at vi eksperimenterer med et «synlighetsprosjekt» – Vi startet med en blank og ny nettside og jobber oss mot målet for å gjøre denne artikkelen om nettsynlighet synlig. Er ikke det litt kult egentlig?

Vi gjør deg synlig på nettet

SEO Bli funnet på nett

Teknisk gode sider og god brukervennlighet er viktig for at din side skal bli funnet i Google sitt søkeresultat. Vi vet hvordan.
Jeg vil vite mer om: Søkemotoroptimalisering |Eksperimentet

Google Ads for nybegynnere

Ønsker du å prøve deg på google annonsering? Vi har sertifisert kompetanse til å hjelpe deg godt i gang. Du fant oss? Da kan vi finne dine kunder også.
Jeg vil vite mer om: Digital Markedsføring | Google Annonsering

Wordpress nettsider header

Er nettsiden din utgått på dato? Vi har over 20 års erfaring med webutvikling og over 12 år med WordPress. Vi skaper gode resultater.
Jeg vil vite mer om: Webutvikling | WordPress

3 Siste artikler

Lokal SEO Molde preview

Lokal SEO – Bli synlig der du er.

Hvordan kan du bli ekstra synlig når noen i ditt geografiske område søker etter dine tjenester? Det er lokal SEO.

Ny hjemeside - din guide

Ny hjemmeside? Din ultimate guide

Vurderer du ny hjemmeside? Les vår ultimate guide og få overblikk nok til å ta de riktige avgjørelsene for din neste hjemmeside.

Målrettet innhold med TAT, MAT og BAT

Se hvordan Adventor AS opplevde å selge i en tom salgstrakt. Vi måtte være kreative for å selge når vi var ukjente.